News Flash:

Tzanca Uraganu rupe tacerea. Ce mesaj i-a transmis Andreei Esca, dupa ce aceasta i-a pronuntat numele intr-un podcast?

8 Octombrie 2021
533 Vizualizari | 0 Comentarii
Andreea Esca si Tzanca

Andreea Esca si Tzanca Uraganul par la prima vedere ca nu ar avea nimic in comun, mai ales ca ambii activeaza in domenii diferite. Chiar si asa, Tzanca este extrem de cunoscut la noi in tara si cum Andreea Esca este una dintre cele mai informate prezentatoare de la noi, aceasta a putut emite o parere avizata despre celebrul manelist.

Saptamanile trecute, Andreea Esca a fost invitata intr-un podcast acolo unde a dezbatut unele dintre cele mai interesante subiecte legate de cariera, dar si de viata personala. Este foarte bine stiut faptul ca Andreea a tinut mereu pasul cu trendurile, mai ales ca are doi copii care sunt la moda. Astfel, in cadrul unei discutii, Andreea Esca a trebuit sa isi puna parerea intr-o situatie ipotetica in care fiica ei, Alexia Eram ar avea o relatie cu manelistul. Andreea nu a stat prea mult pe ganduri si a oferit un raspuns ferm. ”Singurele lucruri de care mi-e teama este sa n-aiba o influenta negativa in sensul… nu stiu, droguri… Eu am o oroare de treaba sta, mi se pare ca-i cel mai rau lucru care se poate intampla. Si realizez, fara sa vreau, ca sunt din ce in ce mai prezente in viata de zi cu zi.”

Spre uimirea tuturor, Andreea a avut o parere foarte buna despre Tzaca Uraganu si a fost foarte diplomata. Vorbele Andreei au ajuns la scurt timp dupa si la urechile manelistului care, coplesit de intreaga situatie, a vrut sa ii transmita indirect prezentatoarei un mesaj pe Facebook: ”Multumesc doamnei Andreea Esca pentru cuvintele frumoase despre mine!”, a fost vorbele manelistului.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1338 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006887 (s)