News Flash:

Tzanca Uraganu a ramas blocat in masina din cauza furtunii din Capitala. Filmarile care au stranit amuzamentul tuturor

15 Iunie 2022
401 Vizualizari | 0 Comentarii
Tzanca

Ieri dupa amiza, norii s-au dezlantuit in Capitala. O furtuna a cuprins intregul oras si au fost suficiente cateva minute pentru ca strazile sa arate precum Venetia. Mii de locuitori s-au plans pe retelele sociale, printre care si Tzanca Uraganu. Manelistul a stat ore intregi in masina, asteptand ca nivelul apei sa scada pentru a putea cobori din bolidul de mii de euro. 

Furtuna de ieri i-a enervat la culme pe bucuresteni si pe buna dreptate. Zeci de strazi s-au inundat, apa a ajuns in statiile de metrou, iar traficul a fost dat peste cap. Cele cateva minute au fost de ajuns pentru a ingropa Capitala in apa. Din cauza vijeliei, multi copaci au cazut si au facut ravagii in parcarile in care se aflau autoturismele bucurestenilor.

Mai mult sau mai putin norocos, intervalul in care s-a desfasurat furtuna l-a surprins pe Tzanca Uraganu in trafic. Manelistul era la volanul Rolls Royce-ului de sute de mii de euro atunci cand a realizat ca nu are cum sa coboare din el. Nervos pana la culme, Tzanca a scos la iveala talentul si inspiratia si a compus cateva versuri in ton cu vremea de afara.

„Suntem foarte bucuresti, cu arfe de Puerto Rico si relax de Costinesti”, a spus Tzanca Uraganu de la volanul bolidului.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1213 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004498 (s)