News Flash:

Lady Gaga a scos din schema o actrita celebra de la Hollywood. Pentru cel rol se bat cele doua

15 Iunie 2022
343 Vizualizari | 0 Comentarii
Lady Gaga

Anul 2022 este unul foarte productiv pentru Lady Gaga. De cand si-a descoperit pasiunea pentru actorie, artista primeste roluri pe banda rulanta. Unde mai pui ca toate sunt magistrale si in productii care scriu istorie in lumea cinematografica?!

Lady Gaga trece printr-o perioada destul de agitata din punct de vedere profesional. Artista asteapta un raspuns din partea echipei de productie a filmului „Joker 2”. Gaga este printre preferatele care ar putea sa puna mana pe rolul lui Harley Quinn, asta dupa ce Margot Robbie a fost scoasa din joc.

Partea a doua a celebrului film va fi un musical si in va aduce, din nou, in prim plan pe nimeni altul decat Joaquin Phoenix. Momentan, nu au fost facute publice prea multe detalii despre pelicula, dar regizorul Todd Phillips a spus ca va fi vorba despre un alt Univers D.C fata de cel cu care ne-am obisnuit.

Anul trecut, Lady Gaga a bifat un alt rol de exceptie. Patrizia Reggiani in filmul „House of Gucci” a fost o adevarata provocare, iar artista a exersat luni intregi pentru a putea intra in pielea personajului.

„Am fost o masochista cand am ales sa joc total detasata de viata reala. Mi-am propus sa fiu vocea fiecarei femei care a suferit. Lucrez la acest personaj de trei ani si trebuie sa recunosc ca de mai bine de un an si jumatate am stilul de viata al Patriziei Reggiani. Am vorbit noua luni cu accentul ei atat pe platourile de filmare, cat si in afara lor.

Mi-am decolorat parul si am inceput sa traiesc vanand lucrurile luxoase, asa cum ii placea ea. Habar n-aveam daca Patrizia a fost fotograf, dar m-am gandit ca asta ar fi fost un exercitiu bun. Asa ca am inceput sa pozez lucruri peste tot pe unde ma duceam. Mi-am dat seama ca Patriziei ii placeau lucrurile frumoase. Daca ceva nu era frumos, stergeam poza.”, a declarat Gaga.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1160 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006538 (s)