News Flash:

Britney Spears si-a pus sotul la respect. Ce conditii a trecut artista in contractul prenuptial

15 Iunie 2022
469 Vizualizari | 0 Comentarii
Britney

Vedetele de peste Ocean pun raul inaintea binelui. Desi majoritatea au relatii de dragoste desprinse parca din povesti, asta nu inseamna ca nu au luat in calcul, la un moment dat si o posibila despartire.

Starurile internationale sunt patite. Pana a-si intalni sufletul pereche, multe dintre ele au avut parte de relatii care nu au avut un final fericit. Pentru ca istoria sa nu se mai repete, divele au fost cele care au pus piciorul in prag si au semnat cu partenerii lor un contract prenuptial. Fie ca au vrut sau nu, iubitii acestora au fost nevoiti sa accepte situatia si va spunem de pe acum ca regulile nu sunt deloc unele blande.

Este si cazul lui Britney Spears care stie ce vrea de la ea, dar si de la partenerul ei. Artista s-a casatorit de curand cu Sam Asghari si, desi parea simplu sa te reindragostesti, Brit demonstreaza ca tanarul de 28 de ani trebuie sa respecte cateva conditii de foc. Si pentru ca totul sa fie de necontestat, „printesa pop” a facut un contract prenuptial.

Britney Spears a avut mai multe relatii esuate, asa ca nu mai vrea sa sufere. De data asta, artista si-a luat masuri serioase de precautie si a ajuns la concluzia ca varianta salvatoare este un contract prenuptial. Vedeta a fost destul de drastica si, oricat de mult l-ar iubi pe Sam, nu l-a menajat deloc. Potrivit contractului prenuptial, in cazul unei despartiri, Sam nu va vedea niciun leu din averea de milioane a divei.

Sotul lui Brit nu este deloc deranjat de acest aspect, ba chiar a glumit pe tema acestui aspect. „Multumesc tuturor celor care sunt ingrijorati cu privire la un contract prenuptial. Bineinteles ca vom face un contract extrem de serios, pentru a-mi proteja jeep-ul si colectia de pantofi, in cazul in care se desparte de mine intr-o buna zi.”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1123 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004376 (s)