News Flash:

Lora si-a surprins fanii de pe Instagram. Iubita lui Ghenu s-a fisat cu lacrimi in ochi si i-a pus pa ganduri pe urmaritorii ei

16 August 2021
385 Vizualizari | 0 Comentarii
Lora

Lora este una dintre cele mai puternice artiste din industria muzicala de la noi. Iubita lui Ghenu nu a avut parte doar de evenimente fericite, mai ales ca si-a pierdut si mama, dar a stiut mereu cum sa treaca cu brio peste momentele dificile.


Lora este printre putinele artiste de la noi care care au decis ca cel mai sanatos este sa promoveze naturaletea pe Instagram, indiferent de formele ei.. Daca zilele trecute s-a afisat fara filtre si a promovat realitatea fara a fi distorsionata, acum Lora le-a vorbit deschis fanilor despre munca din spatele unui proiect si despre epuizarea cu care vine la pachet. 

Zilele trecute, artista a urcat pe contul de Instagram o imagine care prezinta o Lora pe care fanii nu prea au ocazia sa o vada asa. Artista munceste din greu la mai multe proiecte, atat la cele muzicale, cat si la business-urile ei, iar faptul ca este o perfectionista o face de multe ori sa planga. Asta s-a intamplat si acum, cand Lora a urcat o imagine cu lacrimi in ochi alaturi de descrierea: ”Nu stiu cine are nevoie sa vada asta..dar reusitele nu vin doar cu zambete. In spatele lor e multa munca, multe nopti nedormite, lacrimi si momente cand te indoiesti de tine. Si e ok.”

 

 
 
 
 
 
>View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

>A post shared by LORA (•loraofficial)

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1195 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006984 (s)