News Flash:

Beyonce, imagini nemaivazute cu gemenii ei. Sotia lui Jay-Z si-a aratat pentru prima data copiii intr-o astfel de ipostaza

16 August 2021
391 Vizualizari | 0 Comentarii
Beyonce

Beyonce stie sa faca bani din piatra seaca. Desi au o avere de milioane de dolari, artista a decis sa nu se limiteze doar la muzica, asa ca si-a lansat si propria colectie de haine care se vinde mereu ca painea calda.

 Sotia lui Jay-Z a schimbat macazul si, de data asta, noua ei colectie de haine nu mai cuprinde doar articole sportive, ci si item-uri casual din jeans si nu numai. 

Beyonce a decis sa nu implice prea multe persoane in campania de promovare, asa ca si-a ales chiar proprii copii. Daca in campania din iarna a apelat la fiica ei, Blue Ivy si la Hailey Bieber, de data asta, Beyonce i-a integrat si pe gemenii ei, Sir si Rumi, doi copii care sunt extrem de scumpi la vedere. Sotii Carter nu umplu Instagramul de poze cu cei mici si nici nu au de cand sa o faca prea curand. 

Fanii au ramas surprinsi sa vada imaginile din cea mai recenta campanie Ivy Park si au profitat de ocazie, mai ales ca artista nu face voluntar prea des acest lucru. 

 

 

<iframe frameborder="0" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/XBoKfLzJC2A" title="YouTube video player" width="560"></iframe>

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1215 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005779 (s)