News Flash:

Trauma care o urmareste pe Delia inca din copilarie. Artista a vorbit pentru prima data despre asta

31 Martie 2022
332 Vizualizari | 0 Comentarii
Delia

Delia este una dintre artistele care a preferat ca mereu sa urce pe scena cu zambetul pe buze si sa nu vorbeasca prea des despre problemele ei. De data asta, jurata „X Factor” a simtit nevoia sa traga un semnal de alarma si sa isi informeze fanii cu privire la o drama care o nelinisteste inca din copilarie.

Delia este mereu in lumina reflectoarelor. Atunci cand nu este pe scena, este fie in studioul de inregistrari, fie la masa juratilor de la „iUmor” sau „X Factor”. Programul incarcat si-a pus de multe ori amprenta asupra starii ei psihice si nu este de mirare ca artista se confrunta cu episoade de depresie.

Chiar daca fanii au mereu impresia ca Delia sta numai prin vacante si se relaxeaza, anumite probleme sunt cat se poate de reale. Artista a decis sa nu se mai ascunda si a vorbit, pentru prima data despre cel mai mare regret al ei.

Nu studiez foarte mult la nici unul dintre instrumente, ci doar ocazional si in functie de proiectele pe care le am. Imi trezesc amintiri, am destule ore de studiu din scoala si din facultate. Este un sentiment nu tocmai placut. Am ramas cu o chestie din scoala, cu un sentiment de chin, de munca, de ore de studiu la instrument, pentru care eram certata daca nu iesea bine. Ne pregateam pentru auditii, trebuia sa invatam teorie.

Imi place sa improvizez, nu sa studiez. Copilaria mea a fost marcata de faptul ca am facut o scoala de muzica. Doar in vacante eram mai liberi, in timpul scolii nu prea faceai ce vrei. Primordiale erau instrumentele, teoria.”, a marturisit Delia Matache, potrivit libertatea.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1235 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005433 (s)