News Flash:

Clipe de cosmar pentru familia Beckham. Casa lor a fost jefuita in timp ce Victoria si David erau in dormitor

31 Martie 2022
363 Vizualizari | 0 Comentarii
Beckham

Familia Beckham a trecut prin clipe de groaza. Locuinta lor de milioane de dolari a fost sparta de catre hoti. Din fericire sau din pacate, David si Victoria erau acasa, asa ca au resimtit la intensitate maxima intreg momentul. 

Resedinta familiei Beckham din Holland Park, West London a fost tinta hotilor. Totul s-a intamplat ca in filme, dar a fost cat se poate de real. David, Victoria si Harper, fetita lor de 10 ani erau la etaj, in dormitor si nu au simtit nicio miscare dubioasa. Cei trei habar nu aveau ce se intampla la parterul casei lor. Jaful a fost descoperit la ore distanta chiar de catre baiatul lor, Cruz. Aceasta a observat ceva straniu cand s-a intors din oras, asa ca si-a alertat parintii.

Sotii Beckham nu au stat prea mult pe ganduri si au chemat imediat politia. Acestia s-au deplasat la fata locului, au constatat daunele si au ajuns la concluzia ca jaful a durat aproximativ 3 ore si ca a avut loc intre 20.30 si 23.30.

Din fericire, niciunul dintre membrii familie nu a patit nimic, nici fizic, nici psihic, iar acum, doar se asteapta prinderea infractorilor.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1181 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007812 (s)