News Flash:

Liviu Varciu si-a surprins sotia. Anda a primit un cadou inedit in ziua in care a implinit 32 de ani

31 Martie 2022
568 Vizualizari | 0 Comentarii
Anda

Azi e zi de sarbatoare in familia lui Liviu Varciu si a Andei. Anda a implinit 32 de ani, iar sotul ei nu s-a lasat pana nu a fost primul care a impresionat-o. Prezentatorul de la „Pretul cel bun” a stat treaz pana la miezul noptii pentru a-i putea oferi cadoul special.

Anul acesta, Liviu Varciu s-a intrecut pe sine. Cine a zis ca barbatii nu stiu sa faca un cadou, sigur nu l-au urmarit pe Varciu in actiune. Prezentatorul a vrut ca anul acesta, sotia lui sa primeasca un cadou special, un cadou pe care sa nu il uite niciodata. Si se pare ca a reusit, daca judecam dupa reactia Andrei. La miezul noptii, Anda a primit din partea sotului ei un buchet imens de flori, dar si un colier cu semnul ei zodiacal. Dar asta nu a fost tot. Liviu a demonstrat ca nu duce lipsa de imaginatie si originalitate, asa ca i-a oferit sotiei sale o sticla de sampanie personalizat cu cristale Swarovski.

Acum cateva luni, Liviu vorbit despre cat de mult o apreciaza pe Anda si cat de recunoscator ii este. ”E cea mai lunga relatie din viata mea. Eu nu am amintiri cu alte femei. Va jur, bagati-ma la detectorul de minciuni. M-a terorizat a mea psihic! E cea mai inteligenta femeie pe care eu am avut-o in viata mea. Ca a stiut cum sa manevreze, cum sa ma suporte. Eu sunt o persoana greu de suportat. Femeia daca-si pune in cap sa ramana langa un barbat, cred ca ea trebuie sa decida. Am avut si noi probleme. Noi, din toate cuplurile de artisti, de vedete, noi am fost singurii care am spus ca ne despartim. Noi ne-am certat din prima saptamana pana acum. Sunt cinci ani de cearta. Eu inca-s cu femeia si ne iubim.”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1116 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004824 (s)