News Flash:

Mioara Roman a povestit cum a fost evacuata din vila de protocol de catre Traian Basescu

31 Martie 2022
1045 Vizualizari | 0 Comentarii
Mioara Roman

Subiectul legat de Traian Basescu si de vila de protocol este pe buzele tuturor. Fostul presedinte al Romaniei a fost evacuat recent din locuinta de lux, iar acum, Oana Roman a fost prima care a reactionat cu privire la acest aspect. Vedeta s-a vazut indreptatita sa faca acest lucru, mai ales ca si mama ei a trecut prin acelasi episod.

Intre anii 1990 și 2015, Mioara Roman a locuit in aceeasi vila de protocol in care a locuit si Traian Basescu. Pe atunci, Mioara nu se gandea ca va veni si ziua in care va fi evacuata. Ei bine, lucrul acesta s-a intamplat mai repede decat si-a imaginat. Mioara nu avea restante la chirie care au ajuns la suma de jumatate de milion de euro, asa ca s-a dispus evacuarea ei. Oana Roman nu a putut uita acest episod, asa ca acum i-a ras in fata fostului presedinte. 

„Stiu ca o sa se comenteze mult ce spun eu acum. Zilele astea, mama a fost nu stiu daca fericita, dar impacata ca exista un Dumnezeu, a facut dreptate! A suferit pe nedrept foarte mult pentru ceva ce nu merita.
Cine i-a facut rau mamei nu a avut parte de casa aia! Nu stiu daca e o satisfactie. Eu ma bucur ca ea in timpul vietii a reusit sa vada ca, pana la urma, nu a fost nedreptatita pana la capat. Noi nu am dorit niciodata raul nimanui, sincer! Cand faci niste lucruri, facand rau altora exista sansa ca intr-o zi sa ti se intoarca.Mama a fost evacuata in 24 de ore dintr-o casa pentru care inainte ii facusera chiria 6 000 de euro”, a declarat Oana Roman, pentru Click 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1177 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007485 (s)