News Flash:

Traian Basescu isi cauta apartament de inchiriat. Ce pretentii are fostul presedinte al Romaniei

31 Martie 2022
538 Vizualizari | 0 Comentarii
Traian Basescu

Traian Basescu a primit zilele acestea una dintre cele mai proaste vesti. Fostul presedinte al Romaniei a fost nevoit sa paraseasca vila de protocol, asa ca acum a trecut la treaba. Ca orice cetatean de rand, Basescu va trebui sa isi gaseasca un apartament unde sa locuiasca, asa ca a luat cu asalt anunturile de inchiriere.

 Ordinul de evacuare vine dupa ce ICCJ (Inalta Curte de Casatie si Justitie) s-a pronuntat, in data de 23 martie 2022, in privinta calitatii de colaborator al Securitatii pentru Traian Basescu. Persoanele care beneficiaza de prevederile Legii nr. 406/2001 isi pierd toate drepturile acordate din momentul in care a fost definitiva hotararea prin care s-a constatat definitiv ca a avut calitatea de lucrator al Securitatii sau de colaborator al acesteia. In consecinta, contractul de folosinta a locuintei inceteaza.

Am discutat cu sotia mea pana spre dimineata, am decis sa cautam un apartament pe care sa il inchiriem si sa ne conformam legii. Eu ma simt un cetatean care a trecut prin fata justitiei. Ca ii place sau nu, trebuie sa se conformeze. Am vazut speculatii, ca i-au luat SPP, o sa spuna secrete. Nu, niciodata nu o sa uit ca am fost presedinte (…) decizia a fost sa cautam un apartament pe care sa-l inchiriem sau sa-l cumparam si sa ne conformam legii. Ne gandim la un apartment cu doua sau trei camere. Cred ca vom cumpara unul (…) Ar trebui sa fie un apartament aproape de piata si metrou. Un apartament cu trei camere as vrea, avand in vedere si cheltuielile.

Eu am facut un tratament de sapte zile la Spitalul Militar, apoi am fost la spital in Bruxelles. Eu in Bruxelles nu am vrut sa merg la spital, dar am avut un puseu de tensiune, de la o boala de plamani. Diagnosticul de la Bruxelles e de pneumonie netratata la vreme.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1144 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005538 (s)