News Flash:

Ce mica-i lumea! Ce relatie exista, de fapt, intre Delia si manelistul Bogdan Mocanu

27 Aprilie 2022
434 Vizualizari | 0 Comentarii
Delia

Bogdan Mocanu nu mai are nevoie de nicio prezentare, mai ales in randul domnisoarelor. Bogdan a cucerit mii de fane cu stilul lui, dar si cu pozele de pe Instagram. Desi multi il stiu dupa ce a participat la Puterea Dragostei, se pare ca manelistul este obisnuit de mai mult timp cu lumina reflectoarelor si cu atentia.

Bogdan Mocanu este una dintre cele mai cunoscute vedete masculine de la noi. Dezinvoltura si fizicul l-au ajutat pe bogdan sa se remarce imediat, iar acum se poate lauda cu zeci de mii de fane. Inainte de a lua contact cu lumea mondena, Mocanu nu era deloc strain de lumina reflectoarelor. Din contra, Bogdan era obisnuit ca toata atentia sa fie indreptata asupra lui. Intr-o emisiune online, Mocanu a recunoscut ca a luat contact cu mai multe vedete renumite de la noi, printre care INNA, Carla's Dreams si Mira. Aceasta obisnuia sa apara figuratie in videoclipurile artistilor mentionati si, de departe, cea mai frumoasa experienta a fost cea traita alaturi de Delia.

”Eu cu doi ani inainte de emisiune incepusem la Iasi sa fiu fotomodel, eram un fotomodel cam prost pentru ca aveam muschi, am fost manechin, defilam pe podium, a fost un exercitiu pentru mine. Am fost implicat in diverse clipuri muzicale, apaream in clipuri la multi artisti, Mira, Carla's Dreams, la Inna, eram cel mai mandru atunci”, a spus Bogdan Mocanu.
”Am prins o chestie smechera cu Delia, mergeam in concerte mari cu Delia, eram figuratie, dansam. Era misto ca luam contact cu oameni, cu scena”, mai spunea Bogdan Mocanu in emisiunea online.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1227 (s) | 43 queries | Mysql time :0.011805 (s)