News Flash:

Jennifer Lopez a fost inselata?! Cine este femeia care a primit avansuri din partea logodnicului artistei

28 Aprilie 2022
400 Vizualizari | 0 Comentarii
Jennifer

Incurcate sunt caile iubirii, chiar daca vorbim despre relatiile de la Hollywood. Tocmai cand credeam ca Jennifer Lopez si Ben Affleck se pot bucura in liniste de iubirea lor, a aparut un personaj in peisaj care agita serios apele.

Ben Affleck este cunoscut pentru gafele pe care le-a facut de-a lungul timpului, unele chiar cand era cu Jennifer Lopez. La inceputul anilor 2000, cand era cuplat cu diva, Affleck a mers intr-un club de striptease. Aceasta nu s-a rezumat doar la a privi, ci a plecat acasa cu una dintre dansatoare. Acum, ies la iveala alte gafe de-ale actorului, doar ca personajele sunt diferite.

Emma Hernan, una dingtre agentele imobiliare din show-ul de pe Netflix, „Selling sunset” a aruncat bomba. Vedeta sustine ca Affleck i-a facut avansuri prin intermediul unei aplicatii de dating numita Raia. Emma i-a povestit totul colegei sale, Chrishell in episodul cinci al show-ului, iar de atunci, toata lumea asteapta reactia lui Ben. 

„E posibil sa-mi fi propus de cateva ori sa luam… cafeaua impreuna”, a spus Emma.

„Mai tii minte cand Ben Affleck a devenit viral pe TikTok pentru ca-i trimisese unei fete un mesaj? Ai fi putut sa impiedici Bennifer 2.0! Omul era iesit la vanatoare!”, a continuat prietena ei, Chrishell.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1159 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006257 (s)