News Flash:

Britney Spears, declaratiile care le-a revoltat pe toate mamicile. Ce face vedeta, desi este insarcinata

28 Aprilie 2022
398 Vizualizari | 0 Comentarii
Britney

Britney Spears si iubitul ei, Sam Asghari nu pierd deloc timpul. Cei doi s-au logodit anul trecut, iar acum se pare ca vor deveni parinti pentru prima data in formula asta. Artista a facut marele anuntt pe Instagram, acolo unde le-a povestit fanilor cum a aflat, de fapt, ca este insarcinata.

„Am slabit atat de mult in timpul vacantei din Maui ca sa ma ingras la loc?! Ma si gandeam ce s-a intamplat cu stomacul meu... Iubitul meu mi-a spus ca nu este de la mancare si ca s-ar putea sa fiu insarcinata, asa ca am luat un test de sarcina. Da, se pare ca voi avea un copil”, a scris Brit pe Instagram.

Britney Spears recunoaste ca are parte de cel mai bun sex de cand este insarcinata cu al treilea copil

„Sexul este grozav cand esti insarcinata”, s-a laudat artista, care asteapta un copil cu logodnicul ei Sam Asghari. Spears, in varsta de 40 de ani, spune ca si-a gasit fericirea in „lucrurile marunte” de cand a scapat de tutela agresiva exercitata de tatal sau si se bucura de o viata fara restrictii.

„Este timpul sa imi permit sa gandesc... carti, machiaj... filme clasice, conversatii grozave... si cel mai bun sex!”,  a spus solista.

Artista are de gand sa renunte la social media si, desi nu este pentru prima data cand face asta, fanii sunt la fel de uimiti. Fara niciun fel de explicatii, Brit a anuntat ca va apasa pe butonul de log out si a promis ca va reveni, la un moment dat, dar nu se stie cand. „Voi lua o scurta pauza de la social media. Va trimit dragostea mea tuturor si Dumnezeu sa va binecuvanteze.” 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1274 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004895 (s)