News Flash:

Motivul pentru care artista Mira nu se afiseaza deloc cu iubitul ei

27 Aprilie 2022
534 Vizualizari | 0 Comentarii
Mira

Mira este pe val mai mult ca niciodata. Din punct de vedere profesional, artistei ii merge de minune, asa ca a decis sa se axeze si pe plan personal. Dupa ce s-a despartit de Andrei Ivan. tobosarul ei, Mira si-a gasit un alt iubit.


Mira este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din tara. Aceasta se poate lauda cu una dintre cele mai mari comunitati de fani care ii este mereu alaturi de ea. Fanii Mirei sunt foarte activi si au banuit de acum cateva saptamani ca artista are un iubit nou. Desi nu a postat nimic legat de identitatea lui, se pare ca urmaritorii ei au pus indiciile cap la cap si au aflat cine este partenerul Mirei.


Potrivit spuselor acestora, iubitul artistei ar fi nimeni altul decat Levi Elekes, un cunoscut vlogger. Desi nu il stie multa lume, acesta este unul dintre veteranii Youtube-ului de la noi si are o afacere profitabila. Primele indicii care i-au dat de gol pe cei doi se pare ca a fost vacanta pe care artista a petrecut-o pe taram exotic. Fix in acea perioada si Levi Elekes se afla in aceeasi destinatie.


Recent, Mira a lansat „Tu cu ea”, o piesa in colaborare cu Lora. „Este o poveste clasica. Are un twist ideea piesei. Este oi piesa despre dualitatile barbatului. Este o piesa despre cat de frumoasa ar fi lumea daca femeile ar fi unite. Ambele sunt inselate e acelasi. E un mesaj foarte frumos pentru toate fetele, sa nu se frustreze niciodata daca cineva le insala, pentru ca nu are legatura cu ele. Fetelor, daca cineva va insala, nu are legatura cu voi.”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1166 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006113 (s)