News Flash:

The Rock a comparat posteriorul statuii sale de ceara cu cel al lui Khloe Kardashian. Momentul e deja viral

29 Aprilie 2022
370 Vizualizari | 0 Comentarii
The Rock

The Rock este mereu pus pe glume. Recent, la Madame Tussauds a fost inaugurata o noua statuie de ceara a actorului din „Jumanji”. Ca meniul sa fie complet, Dwayne, varianta de ceara este vecin cu frumoasa Khloe Kardashian.

Dwayne Johnson nu avea cum sa lipseasca de la evenimentul de lansare al propriei sale statui de ceara. Actorul a fost impresionat de atentia pe care au oferit-o creatorii detaliilor, dar nu a plecat inainte de sublinia un lucru.

The Rock nu aveam cum sa nu observe ca vecina lui este nimeni alta decat Khloe Kardashian. Cu totii stim ca unul dintre lucrurile pentru care sunt recunoscute fetele Kardashian este posteriorul generos. Dwayne nu a ratat ocazia de a face comparatie intre posteriorul statuii sale si cel al lui Khloe, iar momentul este deja viral pe TikTok. Inutil sa mai spunem cine a iesit in avantaj. 

Filmuletul a ajuns si la Khloe care s-a amuzat teribil si i-a trasmis lui The Rock ca va fi o vecina buna.

La inceputul lunii februarie, ceea ce avea sa fie o petrecere pe cinste s-a transformat intr-o adevarata tragedie. Un eveniment privat la care au participat Khloe Kardashian, Drake, Justin, dar si multi altii a degenerat si s-a ajuns la amenintari si la trageri de arma. Cei mai norocosi au reusit sa se salveze, dar rapper Kodak Black a fost ranit.

Potrivit presei internationale, totul ar fi inceput in momentul in care Kodak ar fi sarit sa ii ia apararea unui prieten care era implicat intr-o discutie aprinsa. Din fericire, rapperul a scapat doar cu o rana la picior, in timp ce familia Bieber, Khloe si Drake plecasera de la petrecere cu mult timp inainte ca totul sa se transforme intr-o adevarata amenintare la viata.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1248 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005134 (s)