News Flash:

Partenera lui Orlando Bloom a fost facuta praf de catre Tom Ford. Ce vorbe dure a avut de spus designerul

29 Aprilie 2022
298 Vizualizari | 0 Comentarii
Katy Perry

MET Gala se apropie cu pasi repezi, asa ca o trece in revista a celor mai bune tinute este necesara. Daca pana acum, Anna Wintour era cea care taia in carne vie vedetele care nu respectau dress code-ul, de data asta, Tom Ford a preluat acest rol.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Katy Perry nu a fost niciodata una dintre cele mai bine imbracate vedete. De data asta, tinutele ei au intrat in vizorul lui Tom Ford. Designerul s-a legat, in special, de cele purtate la MET Gala care, trebuie sa recunoastem, nu au fost cele mai fericite.

Tom Ford este recunoscut pentru simplitate si eleganta. Faptul ca artista a avut momente in care s-a imbracat intr-un costum hamburger si si-a pus un candelabru pe cap, a fost mai mult decat poate accepta Tom Ford. Astfel, designerul a incercat sa fie bland cu Katy si, in acelasi timp, sa ii atraga si atentia pentru evenimentele viitoare.

„Asta e tot ce lipsea, ca MET Gala sa se transforme intr-un eveniment de costume. Nu trebuie sa te imbraci intr-un hamburger sau intr-un candelabru si nici macar sa nu poti sta jos. Nu despre asta este MET Gala”, a spus designerul.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1175 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006309 (s)