News Flash:

Sufera baba la frumusete! Cati bani a scos Bianca Dragusanu pentru interventia de mezoterapie la maini

22 Martie 2022
477 Vizualizari | 0 Comentarii
Bianca

Bianca nu a fost deloc multumita de forma mainilor, asa ca a decis sa intervina cu ajutorul medicul estician si, la scurt timp dupa ce a topit acidul din buze, a decis sa aiba grija si de maini, mai ales ca ele sunt cartea de vizita a unei femei. Cel mai probabil, Bianca este departe de a se fi oprit din apelarea la interventii estetice, mai ales atata timp cat bugetul ii permite.

”Am decis ca astazi sa-mi fac un fel de mezoterapie la maini. Nu de alta, dar trebuie sa ne ingrijim cu totul, nu doar fata, nu doar buzele, nu doar botoxul, nu doar ridurile, nu doar sani. Toate procedurile sunt extraordinare. Mie imi place sa fiu frumoasa, frumusetea presupune anumite sacrificii. Atunci, sa-i dam drumul”, a spus Bianca Dragusanu.

Bianca Dragusanu nu se uita deloc la bani atunci cand vine vorba de satisfacerea mofturilor. Baba sufera la frumusete, asa ca Bia a decis ca mereu este loc de mai bine. Blondina si-a anuntat fanii de pe Instagram ca are de gand sa isi mai faca o interventie estetica si s-a tinut de cuvant.

Pentru interventia care o face sa arate mult mai bine, Bianca nu s-a uitat deloc la bani si a scos din buzunar aproximativ 500 de lei. Mezoterapia este o procedura minim invaziva si nechirurgicala, care presupune injectarea unui cocktail de substante la nivelul mezodermului si care previne imbatranirea pielii, energizand si tonifiind pielea in profunzime.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1130 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005594 (s)