News Flash:

Catalin Botezatu, declaratii siropoase la adresa Bianca Dragusanu. „E creatie mea”

22 Martie 2022
463 Vizualizari | 0 Comentarii
Bote si Bianca

Bianca Dragusanu nu mai are nevoie de prezentare, dar, inainte sa devina una dintre cele mai cunoscute vedete din Romania, blondina era o simpla fata din Petrosani care a pasit pentru prima data in fata camerelor de filmat la emisiunea moderata de Mircea Radu. Bianca a stiut mereu ce isi doreste de la viata, asa ca de la prima ei aparitie si pana azi a evoluat enorm, iar schimbarile sunt notabile, atat cele fizice, cat si cele personale.

Bianca Dragusanu a reusit cam tot ce si-a propus. Vedeta a stiut din prima ca o imagine ca la carte i-ar putea aduce sute de mii de euro, asa ca s-a transformat in aceasta Barbie de Romania si a facut ravagii in radul barbatilor. Prima ei relatie si poate cea mai mediatizata a fost cea cu Catalin Botezatu. Bianca a recunoscut ca ea si Catalin Botezatu s-au folosit unul pe celalalt, dar si ca relatia lor a fost una plina de iubire.

Botezatu a marturisit ca povestea de dragoste a fost una benefica atat pentru el, cat si pentru frumoasa blondina.

„Bianca e creatia mea si ea stie asta si spune asta. Si eu sunt mandru, chiar daca o sa imi iau hate. Bianca a pornit de jos, a fost, atunci cand am cunoscut-o eu, o femeie frumoasa, care, normal, a evoluat, cum este si firesc.

Am vazut tot felul de femei in Romania care evolueaza si asta nu e rau sau am vazut tot felul de fete, care dintr-un aspect neplacut au evoluat in femei frumoase si iar nu este rau, dar pe ele nu le mai comenteaza nimeni. Pe Bianca in schimb, toata lumea o comenteaza, nu inteleg de ce, ca vezi doamne si-a scos coastele si asa mai departe. Nu, nene! Are talia mica pentru ca face sport, pentru ca se ingrijeste si pentru ca a investit in ea.
Ca si-a pus niste silicoane si niste buze, ca ti-ai luat pantofi noi, toata lumea are.",
a marturisit Catalin Botezatu, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1174 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006947 (s)