News Flash:

Nicole Cherry a avut probleme mari din cauza online-ul. Artista a ajuns sa fie hartuita de catre fani

22 Martie 2022
325 Vizualizari | 0 Comentarii
Nicole Cherry

Nicole Cherry este urmarita si apreciata de milioane de fani. Artista este mereu cu zambetul pe buze si emana energie pozitiva oriunde ar merge. Ceea ce nu stiu multi despre ea este faptul ca a trecut printr-o perioada destul de grea din cauza online-ului.


Nicole Cherry a fost unul dintre copiii minune ai muzicii de la noi. Piesa „Memories” i-a deschis drumul catre succes si, desi au trecut multi ani de atunci, artista a reusit sa se mentina mereu in topuri. Piesele pe care le lanseaza trec prin filtrul ei, iar daca nu simte hitul, prefera sa mai astepte pana la piesa potrivita.


Nicole a crescut treptat in online, iar acum este una dintre artistele cu cea mai mare comunitate de urmaritori. Asa cum era de asteptat, asta a venit la pachet si cu un dezavantaj. Artista nu a fost deloc scutita de vorbele dure din online si a fost tinta criticilor gratuite. Nicole Cherry a avut o perioada in care a fost victima bullying-ului din online si nu i-a fost deloc usor. Acum, vedeta a depasit acea etapa si crede ca este foarte important sa ai oamenii potriviti langa tine pentru a gestiona astfel de situatii.


„Am fost victima bullying-ului, a experientelor legate de mediul online. De aceea am compus si piesa ‘„Cuvintele tale’’. Oamenii au tendinta, ca dupa ce devii cunoscut, sa iti gaseasca defecte. Ei considera ca in spatele unui om de succes, trebuie sa fie ceva rau. Cred ca noi trebuie sa invatam sa ne bucuram de succesul altuia, pentru ca atunci va veni succesul si la noi”, a spus Nicole in podcastul lui Horia Brenciu.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1125 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004378 (s)