News Flash:

Adevaratul motiv pentru care Dorian Popa nu poarta niciodata lenjerie intima. Selly a ramas fara cuvinte

21 Martie 2022
603 Vizualizari | 0 Comentarii
Dorian Popa

Dorian Popa nu mai are nevoie de nicio prezentare. Vocal din fire si la propriu si la figurat, vloggerul s-a remarcat imediat in industrie si a devenit, in scurt timp, una dintre cele mai urmarite figuri din online. Recent, Dorian a raspuns afirmativ provocarii lansate de bunul lui prieten, Selly si a decis sa le arate tuturor ca stie sa faca mai multe lucruri in afara de vlogging. Pe langa talentele multiple pe care le are, fanii au mai aflat un detaliu foarte important despre vlogger.

Selly nu duce lipsa de inventivitate si imaginatie. Vloggerul a decis ca iasa din zona lui de confort si, dupa sute de vlogguri si emisiuni TV, a decis sa inceapa un proiect inedit in online. Andrei Selaru nu este singur in aceasta misiune. Alti influenceri si vloggeri care au vrut sa demonstreze ca „nu sunt muritori de foame” fara online, s-au alaturat proiectului care va fi postat in fiecare vineri pe canalul lui de Youtube. Theo Rose, Madalin Serban si Dorian Popa sunt doar cateva dintre numele care au raspuns provocarii lansate de Selly.

Dorian Popa a fost cel care a spart gheata, dar si cel care a venit nepregatit la prima lui misiune. Vloggerul nu s-a ferit sa afirme ca nu se simte deloc confortabil suspendat in franghii din cauza faptului ca nu purta lenjerie. 

„Nu ai chiloti? Stai putin! Tu vrei sa imi spui ca astazi, la etajul 10, cand stiai ca o sa fii prins cu un ham tu nu ti-ai luat chiloti pe tine?”, l-a intrebat Selly.

„Eu nu port chiloti niciodata, baiatul meu. Cum ar fi sa ma dezic de un principiu. „Pentru ca iti infraneaza trairea. Eu nu ma dezic de principii doar pentru ca suntem la cateva zeci sau sute de metri altitudine”, a motivat artistul.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1204 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006635 (s)