News Flash:

Oana Zavoranu, veste uimitoare pentru fanii ei. „Un nou membru in familie, venit din Rusia”

21 Martie 2022
422 Vizualizari | 0 Comentarii
Oana

Oana Zavoranu este absenta de ceva vreme din online. Vedeta se pare ca are si o explicatie pentru asta. In ultima perioada, Oana nu a mai fost atat de vocala la adresa colegilor din showbiz pentru ca a fost mai preocupata de dezvoltarea anumitor laboratoare si sedii noi pentru clinica ei. 

Oana Zavoranu este una dintre cele mai sincere si transparente vedete din online. Oana a avut un proiect interesant pe Youtube, iar fanii au fost nerabdatori sa revina si cu sezonul, doar ca de data asta a fost o problema. Oana a intrerupt emisiunea cand nimeni nu se astepta. Sezonul doi a fost foarte asteptat de catre fani, dar, din pacate a fost unul de doua episoade. Querida a avut material de discutie si apucase deja sa ia la puricat cateva vedete. 

Decizia acesteia de a parasi, pentru o perioada, mediul online este cat se poate de justificata. In pandemie, clinica Oanei a generat venituri uriase, mai ales ca pacientii se puteau testa de Covid. Astfel, bruneta s-a implicat si mai mult in dezvoltarea ei, dar nu asta i-a uimit pe fani, ci faptul ca si-a luat o pisica pe a ales sa o numeasca Putin.

FROM RUSSIA WITH LOVE ❤️❤️❤️
PUTIN…atat !!!❤️❤️❤️
Cel mai nou membru al familiei noastre frumoase proaspat sosit din Rusia cu pasaport, cip si tot ce ‘trebe’ ????????????…un veritabil ALBASTRU DE RUSIA 
In rest, o sa va povestesc in curand…daca nu zic nimic nu inseamna ca nu vad tot si nu am parerile mele, ca de obicei ????????????…muncim la clinica sa venim cu o serie de noi cabinete cu diverse specialitati, proiect nou, multe pentru vara si toamna…va pup tare, va iubesc si sunt cu ochii pe tot ce misca…doar ca nu e cazul sa toc frunza la caini, vad ca se poarta, doar ca eu cand vorbesc ramane undeva acolo si conteaza…stiti ce zic????????????….aveti grija de voi, ramaneti smart si NU puneti botu la vrajeli ????
Va iubesc …Oana Boss

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004883 (s)