News Flash:

Ioana Nastase bate in retragere. Bruneta si-a retras cererea de divort de Ilie Nastase

22 Martie 2022
377 Vizualizari | 0 Comentarii
Ioana Nastase

Ioana Nastase pare mai indecisa ca niciodata. Bruneta a renuntat la ideea e a mai divorta de fostul tenismen Ilie Nastase si nu este pentru prima data cand face asta. Anul trecut, fix in aceeasi perioada, Ioana batea in retragerea si a decis sa mai acorde o sansa relatiei sale cu Ilie. Ce a determinat-o sa faca la fel si de data asta?

In urma cu cateva saptamani, Ioana Nastase povestea unul dintre incidentele care a facut-o sa isi schimbe total parerea despre Ilie Nastase. Mai exact, aeasta se afla intr-n local din Capitala, in momentul in care a intrat o femeie pe care, se pare ca angajatii o cunosteau destul de bine. Ce a urmat dupa, efectiv a socat-o pe Ioana si de abia si-a ai gasit cuvinte pentru a povestit intregul episod nefericit.

„Nu imi revin. Am avut o experienta foarte neplacuta. Este tragedia vietii. Sambata seara, dupa ce am fost cu Ilie intr-un centru de mobila si l-am cautat o ora prin parcare, acesta mi-a zis ca ii este foame. Eu nu am vrut sa merg in niciun local, dar a insistat. Intr-un restaurant sa faci asa ceva! Au vazut oamenii ce s-a intamplat. Femeia i-a zis lui Ilie ca ma saruta, iar el i-a zis «Ok baby», adica lui ii placea ce se intampla acolo”, a povestit Ioana Nastase, potrivit click.ro.

Dovada ca Ioana Simion i-a mai dat o sansa lui Ilie Nastase e cel mai recent gest facut de bruneta. Aceasta a depus in instanta o cerere de renuntare la judecata, mai exact de renuntare la divortul pe care chiar ea l-a inaintat, scrie Spynews.ro. Asadar, bruneta a decis sa se impace cu fostul tenismen si sa-si continue relatia, desi separarea oficiala era destul de aproape.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1127 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005692 (s)