News Flash:

Cine sunt vedetele de la noi care au cont pe OnlyFans si cati bani castiga din platforma dedicata adultilor

22 Martie 2022
631 Vizualizari | 0 Comentarii
Bia Khalifa

In pandemie, OnlyFans a fost una dintre aplicatiile care s-au dezvoltat foarte mult. Persoanele, in special doamnele si domnisoarele care si-au pierdut locul de munca au gasit o sursa de venit sigura pentru zilele negre. Astfel, au renuntat la inhibitii si s-au mutat pe site-ul dedicat adultilor. Continut explicit nu este urcat doar de persoane obisnuite, ci sunt si cateva vedete care si-au rotunjit conturile considerabil in urma renuntarii la haine.

Maria Georgiana are 24 de ani si este una dintre cele mai cunoscute persoane de pe platforma OnlyFans. Tanara reuseste sa castige si cate 40.000 de dolari intr-o luna si nu este de mirare ca, pana acum, a reusit sa isi cumpere casa, masina scumpa si are de gand sa isi deschida si un business. 

Mihai Traistariu este printre primele nume celebre de la noi care s-au mutat pe OnlyFans. Artistul a recunoscut ca nu i-a mai mers la fel de bine cu muzica, iar datoriile au inceput sa fie din ce in ce mai mari, asa ca platforma a fost singura lui salvare. Din pacate, lui Traistariu nu ii merge la fel de bine ca fetelor, iar din continutul pentru adulti incaseaza 455 de dolari pe luna.

Bia Khalifa a devenit cunoscuta dupa ce a participat la „iUmor”, imbracata intr-o tinuta care ii lasa aproape totul la vedere, partile intime fiind acoperite  de masti de protectie. Bia este renumita pentru relatiile pe care le-a avut cu barbati celebri perecum Dani Mocanu si Sisu Tudor. Din OnlyFans, Bia reuseste sa castige peste 30.000 de dolari pe luna.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1179 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005711 (s)