News Flash:

Alina Eremia, prima artista care si-a transformat cainele in NFT. Ce inseamna asta si unde se vor duce incasarile din vanzarea lui

22 Martie 2022
419 Vizualizari | 0 Comentarii
Alina Eremia

Alina Eremia demonstreaza ca nu este in pas doar cu moda, ci si cu tehnologia. Artisa a prins trendul Metaverse si deja se poate lauda cu o premiera pentru piata de la noi.


Metaverse este viitorul, iar Alina Eremia s-a asigurat ca nu pierde startul. De mai bine de un an, Alina este stapana lui King, un caine pe care si l-a dorit foarte mult. Atat ea, cat si iubitul ei, Edi, se ocupa foarte mult de patruped si merg cu el la competitii.


King este campion si a adus deja trofee acasa, iar acum a devenit cunoscut la nivel mondial. Mai exact, Alina Eremia a fost de acord ca blanosul ei sa fie transformat in art digitala. Variana NFT a lui King va fi disponibila din 1 aprilie si unde mai pui ca va fi inclusa intr-o galerie selecta creata de dezvoltatori din New York si Paris. O parte din incasarile realizate din vanzarea e NFT-uri vor fi donate, asa cum era de asteptat, unor adaposturi pentru caini.


„Cand am aflat de proiectul MetaPupsClub, a venit foarte natural ideea sa-l tranform pe King in NFT, primul meu NFT. Urmaream de ceva timp piata de crypto si cochetam cu ideea de NFT, asa ca a fost sincronizarea perfecta. Este o colectie limitata, de 5555 de NFT-uri, iar o parte din incasari vor fi donate catre adaposturi de catei.”, a declarat Alina.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1172 (s) | 32 queries | Mysql time :0.008024 (s)