News Flash:

Cleopatra Stratan a devenit Cleopatra Sanda. Fiica lui Pavel Stratan a imbracat rochia de mireasa in weekendul acesta

16 August 2021
514 Vizualizari | 0 Comentarii
Cleopatra Edward

Cleopatra Stratan si Edward Sanda au devenit oficial sot si sotie. Cei doi indragostiti au spus da intr-un cadru de vis, iar nunta a fost fix asa cum si-au planificat-o.


Cleopatra si Edward au devenit o familie, iar emotiile sunt mai mari ca niciodata. Fata lui Pavel Stratan a spus ”da!” intr-un cadru de vis, asa cum si l-a imaginat. Cei doi au vorbit de multe ori despre marele eveniment, cum ar trebui sa arate si la ce traditii renunta. Indragostitii au respectat planul, iar nunta lor a fost una de vis. Cleopatra a decis sa poarte o rochie simpla, eleganta, dar de efect. Artista a straluicit la propriu, dar si la figurat, Edward Sanda realizand inca o data cat de norocos este. Artistul nu -s alasat nici el mai prejos, asa ca a optat pentru un costum fara cusur si s-a asortat perfect cu sotia lui.

Dupa eveniment, Cleopatra a vrut sa le multumeasca tuturor celor care au fost prezenti: ”Tot ce pot sa spun este ca am avut o nunta minunata, emotionanta si foarte relaxanta, exact cum ne-am dorit. Vrem sa multumim in mod special oamenilor care au fost alaturi de noi, parintilor, prietenilor si tuturor oamenilor dragi noua. Ne-am simtit minunat cu voi. Love you all!”

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1260 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005919 (s)