News Flash:

Sotia lui Bieber, la un pas de moarte. Si tu poti sa suferi de boala asta fara sa stii

29 Aprilie 2022
591 Vizualizari | 0 Comentarii
Hailey

La inceputul lunii martie, Hailey a ajuns de urgenta la spital dupa ce i s-a facut rau intr-un mod subit. Ajunsa pe mainile medicilor, acestia au descoperit un cheag de sange la creier care ii cauza lipsa de oxigen.

Hailey Bieber si sotul ei, Justin au tras o sperietura de zile mari. In martie, Hailey a fost internata dupa ce a avut probleme serioase de sanatate. Pe toata perioada internarii, sotia lui Justin a fost supravegheata constant de catre cadrele medicale, iar acum se simte mult mai bine. Hailey a refuzat mult timp sa vorbeasca despre acest subiect, dar a simtit ca fanii trebuie sa stie ce s-a intamplat, de fapt, cu ea. 

„Luam micul dejun impreuna cu sotul meu cand am inceput sa ma simt rau si am fost dusa la spital. Au aflat ca am avut un mic cheag de sange la creier. Din fericire, sangele s-a fluifizat destul de repede si mi-am revenit intr-un timp relativ scurt. Desi a fost unul dintre cele mai inspaimantatoare momente din viata mea, acum ma simt mai bine.

In momentul de fata, sunt recunoscatoare ca l-au depistat la timp. In concluzie, am avut un cheag de sange care, in loc sa urmeze un traseu obitnuit, a ajuns intr-un mod straniu la creier.”

Potrivitr raportului medical, se pare ca acel cheag de sange s-a format din cauza faptului ca modelul ia contraceptive, dar si din cauza faptului ca a avut Covid.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1204 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004874 (s)