News Flash:

Rihanna si iubitul ei, prima petrecere in cinstea bebelusului. Au dezvaluit sau nu cei doi sexul celui mic

29 Aprilie 2022
273 Vizualizari | 0 Comentarii
Rihanna

In ultima perioada, s-a speculat foarte mult pe tema relatiei dintre Rihanna si A$AP Rocky. Cele mai recente evenimente i-au facut pe fani sa se intrebe daca nu cumva cei doi s-au despartit. Acum, cuplul a demonstrat fix contrariul si a organizat prima petrecere in cinstea bebelusului.

Rihanna a aratat tuturor ca nu apleaca urechea la toate barfele si ca se concentreaza, mai degraba, la relatia pe care o are cu rapperul A$AP Rocky. Desi nu au avut parte de cele mai linistite zile si Riri a fost la un pas de a anula totul, se pare ca, intr-un final, cuplul a decis sa organizeze faimosul baby shower.

Petrecerea a fost un eveniment gandit mai mult pentru a sta in compania familiei. Surse apropiate cuplului au declarat pentru ET ca rudele Rihannei au zburat special pentru asta tocmai din Barbados.

Baby shower-ul a fost o surpriza pentru toata lumea, mai ales ca multi se asteptau ca cei doi sa fie in relatii tensionate. Daca zvonul cu inselatul a fost unul fals, stirea cu arestul lui Rocky pe aeroportul din Los Angeles a fost cat se poate de reala. A$AP a ajuns la sectia de politie si a fost nevoit sa plateasca 500.000 de dolari pentru a fi eliberat pe cautiune.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1272 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006651 (s)