News Flash:

Continuă procesul de modernizare

Societatea Piețe S.A. Timișoara investește în digitalizare

11 Septembrie 2023
155 Vizualizari | 0 Comentarii

Societatea Piețe S.A. Timișoara continuă procesul de modernizare și investește în digitalizare. Unul dintre aspectele importante ale acestui proces este furnizarea de informații online pentru producători și clienți. Prin intermediul unui simplu click, producătorii pot verifica disponibilitatea spațiilor de închiriere, iar clienții pot obține informații despre produsele și producătorii din piață prin scanarea unui cod QR.

Această inițiativă a fost implementată cu succes la Piața Iosefin din Timișoara, fiind prima din oraș care a finalizat procesul de digitalizare. Producătorii interesați să închirieze standuri de expunere pot verifica disponibilitatea acestora online și pot accesa regulamentul corespunzător pe site-ul societății, la secțiunea "Piețe", sub rubrica "Piața Iosefin".

Pentru clienții preocupați de transparența și informațiile legate de produsele pe care le achiziționează, fiecare stand de expunere din Piața Iosefin are un cod QR. Prin scanarea acestui cod, cumpărătorii pot accesa informații despre producător, proveniența produselor, suprafețele de cultură și detalii despre producție.

Directorul general al societății, Mirel Pop, a subliniat că aceasta este doar o primă fază a unui proiect mai amplu de modernizare și digitalizare a piețelor din Timișoara.

„Am început un proces amplu de modernizare și digitalizare. Am investit în siguranța colaboratorilor, am schimbat rețele de supraveghere, am modernizat sistemul de iluminat, acum continuăm cu digitalizarea. În prima etapă se poate vedea disponibilitatea locurilor. Acest lucru aduce transparență și oferă încredere oricărei persoane interesate. În faza a doua a proiectului, se vor putea face și rezervări direct de pe site, cu plată online a standurilor de expunere”.

Până în perioada sărbătorilor pascale, toate piețele vor fi supuse procesului de digitalizare descris mai sus.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1157 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007630 (s)