News Flash:

O veste bună!

Avansează lucrările la pasajul Solventul

7 Septembrie 2023
165 Vizualizari | 0 Comentarii


Dominic Fritz, primarul Timișoarei, estimează că lucrările la pasajul Solventul, care va trece sub zece linii de cale ferată, vor fi finalizate în a doua parte a anului viitor. Avansul lucrărilor la acest pasaj, una dintre cele mai semnificative investiții în infrastructura rutieră a orașului Timișoara, sugerează că circulația ar putea deveni posibilă în a doua jumătate a anului viitor.

„Înaintează lucrările pe șantierul pasajului Solventul. Se lucrează la pereții mulați pe partea cu Bogdăneștilor. Dacă totul decurge conform planului, terminăm pasajul în a doua parte a anului 2024”, a afirmat primarul.

Pasajul Solventul, care se construiește în continuarea străzii Bogdăneștilor, va dispune de patru benzi de circulație, câte două pe fiecare direcție. Acest pasaj va avea o lungime de 90 de metri și va traversa zece linii de cale ferată, va include linii de tramvai și piste de biciclete.

Costul total al acestei investiții este de 132 de milioane de lei, cu TVA inclus. Din această sumă, 43 de milioane de lei provin din programul „Anghel Saligny”, în timp ce restul fondurilor sunt furnizate de către Primăria Timișoara.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1174 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004846 (s)