News Flash:

Serialul „Noua Organigrama” a ajuns la final! Se pot face angajari la Primaria Timisoara

17 Martie 2022
367 Vizualizari | 0 Comentarii
Primaria

Consilierii locali ai Municipiului Timisoara au jucat astazi ultimul act din sceneta administrativa intitulata „Organigrama”. Consiliul a cazut de-acord asupra proiectelor de hotarare care vizeaza noua organigrama a primariei, respectiv reorganizarea serviciilor publice de educatie si sanatate.
 
 
Miercuri, 16 martie, Consiliul Local al Timisoarei a fost convocat intr-o sedinta de indata pentru a se pronunta asupra deznodamantului a doua proiecte de hotarare amplu dezbatute:

Proiectul de hotarare privind infiintarea Administratiei pentru Educatie si Sanatate (AES) a municipiului Timisoara prin reorganizarea structurala a serviciilor publice de educatie si sanatate oferite de municipalitate;
Proiectul de hotarare privind aprobarea organizarii si statului de functii pentru aparatul de specialitate al Primarului Municipiului Timisoara.
Spre deosebire de sedinta de ieri a consilierilor, care a lasat loc de „va urma…”, in adunarea de plen de astazi ultima pagina din catastiful administrativ al tergiversarilor uzuale a fost scrisa. Drama „Organigrama” si spectacolul controversat „AES” au fost validate prin voturile aprobatoare ale consilierilor locali.


Va reamintim ca ieri, 15 martie, consilierii locali ai Municipiului Timisoara s-au intalnit in sedinta ordinara pentru a supune la vot si pentru a discuta mai multe proiecte de hotarare.

Desi nu a fost prima sedinta a Consiliului Local care se desfasura sub egida mediului online, alesii locali au fost luati prin surprindere de problema voturilor „clandestine”. In momentul in care au fost date rezultatele votarii proiectului de hotarare privind infiintarea AES in Municipiul Timisoara, s-a constatat ca au votat 28 de persoane, in loc de 27. Pentru ca au planat suspiciuni asupra legalitatii procesului, s-a decis scoaterea acestui punct de pe ordinea de zi. A fost pusa in asteptare si votarea organigramei, deoarece proiectele sunt interconectate.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1158 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005168 (s)