News Flash:

Selly ii trimite pe vloggeri la munca. Cine spala geamuri si cine strange gunoiul

15 Martie 2022
312 Vizualizari | 0 Comentarii
Selly

Un lucru este sigur: Selly nu duce lipsa de inventivitate si imaginatie. Vloggerul a decis ca iasa din zona lui de confort si, dupa sute de vlogguri si emisiuni TV, a decis sa inceapa un proiect inedat in online. 

Selly a postat deja promo-ul noului sau proiect pe TikTok, acolo unde s-a folosit de fetele cunoscute ale prezentatorilor de stiri pentru ca totul sa fie mult mai profi. Vloggerul are de gand sa le arate tuturor ca, in cazul in care online-ul nu va mai fi la putere ca acum, el sigur va avea o varianta de rezerva.

Mai mult, Andrei Selaru nu este singur in aceasta misiune. Alti influenceri si vloggeri care au vrut sa demonstreze ca „nu sunt muritori de foame” fara online, s-au alaturat proiectului care va fi postat in fiecare vineri pe canalul lui de Youtube. Theo Rose, Madalin Serban si Dorian Popa sunt doar cateva dintre numele care au raspuns provocarii lansate de Selly.

„Daca de maine am ramane fara absolut nimic?! Fara subscriberi, fara followers, fara camere de fimat, fara un loc unde sa ne postam videoclipurile... Am fi in stare sa facem altceva sau, asa cum spun haterii, „am muri, efectiv, de foame”? Asta este show-ul care raspunde la intrebarea tuturor haterilor.”, a spus Selly.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1288 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005387 (s)