News Flash:

Propaganda rusa a inceput sa creada prezicerile Babei Vanga. „Am descoperit cand se va termina razboiul”

14 Martie 2022
944 Vizualizari | 0 Comentarii
Baba Vanga

Baba Vanga a fost o clarvazatoare oarba, de origine bulgareasca. Inca din copilaria sa, aceasta a avut o legatura extrem de stransa cu fortele nevazute din alte lumi. Aceasta legatura i-a permis sa vada numeroase lucruri despre viitor, la fel cum o putea face si Nostradamus sau alt profeti celebri. Baba Vanga a fost una dintre cele mai mari clarvazatoare din Europa. Ea a realizat numeroase profetii despre viitor, care mai devreme sau mai tarziu, s-au indeplinit intocmai.

Cele mai importante profetii realizate de Vanga au fost: dezmembrarea Uniunii Sovietice, dezastrul de la Cernobil, data mortii lui Stalin, scufundarea submarinului rus Kursk, atacurile din 11 septembrie, victoria lui Topalov in lume turneul de sah, tensiunile lumii cu Coreea de Nord si necazurile unui student cu autism la Universiti Putra Malaezia.

Propaganda din Rusia surprinde din nou! abnews.ru, un site recomandat de agentia rusa de stat RIA Novosti, sustine ca Baba Vanga a anuntat cand se va incheia razboiul din Ucraina.
″In arhivele ei s-a descoperit data la care se va termina razboiul”, se arata pe site-ul rusesc.

Conform acestuia, una dintre rudele prezicatoarei din Bulgaria a vorbit despre faptul ca Baba Vanga ar fi avertizat cu privire la un razboi in Ucraina. Desi nu a oferit o data exacta pentru sfarsitul conflictului militar, aceasta ar fi spus ca situatia se va calma abia in 2027.

Doar al 8-lea presedinte ucrainean isi va putea salva tara de la dezastru”, ar fi spus Baba Vanga, cea care a murit in urma cu 25 de ani.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1181 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004750 (s)