News Flash:

Andreea Marin, mai sincera ca niciodata. Cum se intelege vedeta cu Mihaela Radulescu in spatele camerelor de filmat

14 Martie 2022
370 Vizualizari | 0 Comentarii
Andreea si Mihaela

Andreea Marin si Mihaela Radulescu au fost mereu considerate rivale. Cele doua nu au avut prea multe de impartit, dar presa a pus mereu paie pe foc in situatia dintre cele doua. Timpul a trecut, fiecare si-a vazut de viata ei, iar soarta a facut in asa fel incat niciuna dintre ele nu a ramas cu Stefan Banica Jr. 

Mihaela Radulescu si Andreea Marin sunt doua dintre cele mai mari vedete de la noi. Pe cele doua le recomanda frumusetea, inteligenta si zecii de ani de experienta in televiziune. Cele doua vedete au fost mereu in razboi datorita lui Stefan Banica. Desigur, intensitatea acestuia a mai scazut odata cu trecerea timpului, dar, de fiecare data cand cele doua se intalnesc, tensiunile ies la iveala. 

„Nu a fost nicio lupta intre mine si Mihaela, nu au fost lucrurile dorite asa de mine. Nu comunicam si in afara televiziunii. Cred ca e mai bine sa fim pe drumuri diferite. In afara televiziunii, nu avem o relatie, nu avem compatibilitati', a spus Andreea Marin.
„E mai bine sa fiu diplomata si sa tac. Am tot incercat sa scap de aceasta rivalitate, dar s-a tot tinut de mine', a mai adaugat vedeta.
„In primul rand, cat de deplasat sa te gandesti ca cineva se insoara sau se marita cu un om pentru ca a mai fost cineva insurat sau maritat cu acelasi om. Trebuie sa fii putin bolnav fie sa o gandesti, dar sa o si faci.

In orice caz nu de la mine. Eu sunt un om care priveste in curtea sa, isi vede cu extrem de multa pasiune de munca sa. Probabil ca am deranjat prin succes. Am deranjat cand am devenit prea vizibila, desi la inceput eram un copil care nu parea sa ofere perspective, cresterea a fost fulminanta si a deranjat. Si de aici au pornit tot felul de sicane, dar nu de la mine.

Eu sunt un om educat, cu bun simt, si sunt un om care stie sa-si vada de drumul sau, insa la un moment dat agresivitatea te deranjeaza si trebuie sa te aperi. Evident de la ea.”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1162 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006428 (s)