News Flash:

In ce relatii a ramas, de fapt, Andreea Marin cu Stefan Banica Jr. Fosta „zana a Surprizelor” a spus lucrurilor pe nume

14 Martie 2022
411 Vizualizari | 0 Comentarii
Andreea Marin

Andreea Marin si Stefan Banica Jr. au avut o relatie de lunga durata, care la un moment dat nu a mai functionat. In timp ce se intelegeau de minune si se iubeau la nebunie, au conceput-o pe fiica lor, Violeta. Fosta prezentatoare si-a dorit din tot sufletul sau un copil, avand in vedere ca pierduse doua sarcini si a suferit enorm. Din nefericire, fata lor a crescut fara a-i avea pe ambii alaturi de ea.
Andreea Marin nu regreta nimic


Cand Violeta avea varsta de cinci anisori, cei doi au decis ca a venit vremea ca fiecare sa mearga pe drumul lui. Momentul divortului a fost unul care a marcat-o pentru toata viata pe fiica lor. Nu isi poate scoate nici acum din minte, ziua in care jurnalistii au dat buzna in locuinta lor si se urcau pe masini, doar pentru a face o fotografie.

„Cu Stefan, am o relatie OK, avem un copil. Cu ceilalti, doar daca ne intalnim, ne salutam, dar nu mai avem nimic de impartit', a marturisit Andreea Marin, in podcastul „Acasa la Maruta'.

„A fost nesansa mea, nu am avut un singur divort. Una e cand ai un copil, e mai grea despartirea cand ai un copil', a adaugat ea. „Nu sunt genul de femeie care sa moara de gat cu o experienta nereusita pentru ca spun ceva vecinii. Nu vreau sa aduc in prim plan foste relatii. Intotdeauna, intr-o relatie, fie ca e cuplu, de prietenie, de munca, fac tot ce imi sta in putere sa fie mai bine.

Daca ajungi la concluzia ca nu se intampla nimic in directia buna, nu e bine sa stagnezi. Acasa, cand ti-e rau, nu esti vedeta. E greu sa construiesti ceva cu cineva si, la un moment dat, sa nu mai mearga. Eu ma implic cu totul. Nu am chef de aventuri.

Conteaza, poate, ca am avut acea rupere de mama la 9 ani, trauma, eu am luat lucrurile in serios in viata, ma respect, ii respect si pe altii, nu am timp sa imi bat joc nici de altii, nici de mine. Eu intru intr-o relatie cu toata responsabilitatea. Poate mi-ar fi fost mai usor sa fie flower power”, a conchis Andreea Marin.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1352 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006636 (s)