News Flash:

Ce legatura exista intre iubita lui Dorian Popa si Bianca Dragusanu. Babs nu se mai ascunde

14 Martie 2022
564 Vizualizari | 0 Comentarii
Babs

Babs trebuie sa tina pasul cu lumea vedetelor. Iubita lui Dorian Popa nu se lasa mai prejos si vrea sa fie ca scoasa din cutie. Babs are deja un model in ceea ce priveste aspectul fizic. Iubita lui Dorian vrea sa semene cu Bianca Dragusanu si deja a facut primii pasi catre asta.

Babs s-a uitat foarte mult pe Instagramul Biancai Dragusanu si a ajuns la o concluzie. Vrea sa aiba ochii precum cei ai blondinei. Cum pe cale naturala nu se poate asta, interventiile estetice au ramas unica solutie. 

„Da, am operatii estetice si sunt de parere ca intotdeauna trebuie sa faci ceea ce te face pe tine fericita si daca vrei sa schimbi ceva si-l poti imbunatati, de ce nu? Am implanturi mamare de vreo 16 ani.

Nu am avut nicio problema, nu am de gand sa le schimb decat daca va fi nevoie, daca se va intampla Doamne fereste ceva sau necesita”, spunea Claudia Iosif la InstaStory in urma cu ceva timp.

Operatia pe care o au cele doua vedetele se numeste cantopexie. Bianca Dragusanu a fost prima care si-a dorit foarte mult sa aiba ”ochi de pisica”, astfel ca a mers si le-a cerut medicilor interventia numita cantopexie prin care ochii sunt mai ridicati si mai alungiti cu ajutorul unor fire, interventia fiind de doar cateva minute. Nici de data aceasta diva nu s-a uitat la bani pentru ca o interventie de genul acesta costa nu mai putin de 2500 de euro.

Frumoasa blondina arata precum papusa Barbie si, in timp ce unii o vad perfect si fara de cusur, Bia crede ca mereu este loc de mai bine. Bianca nu se lasa pana nu este complet multumita de aspectul ei.”Ma voi opera pana in momentul in care voi considera ca sunt perfect, ca sunt bine si ca sunt cum vreau sa fiu. Pot face mici imbunatatiri pe ici pe colo, care sa-mi ofere un confort psihic, care sa ma faca sa ma simt eu bine. Eu fac lucrurile astea pentru mine, nu pentru nimeni altcineva. Asta e, imi asum”, a spus Bianca Dragusanu.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006232 (s)