News Flash:

Delia s-a vopsit din nou si este de nerecunoscut. Fanii se intreaba ce a determinat-o sa faca asta

14 Martie 2022
481 Vizualizari | 0 Comentarii
Delia

Delia a stat ceva timp departe de culorile indraznete de par, dar acum a revenit in forta la un look pe care l-a mai abordat in anii trecuti. Artista s-a vopsit roz si i-a cucerit pe cei care o urmaresc pe retelele de socializare. 


In urma cu cativa ani, Delia isi surprindea fanii foarte des cu schimbari indraznete de look. Artista era ba cu parul verde, ba albastru, va roz, la vopsit in toate culorile curcubeului. Aproape ca nu trecea o luna fara o schimbare de culoare, iar acest lucru si-a pus amprenta asupra parului ei, iar Delia a fost nevoita sa stea departe, cel putin pentru o perioada, de schimbarile radicale. Asa se face ca in ultimii ani a aparut doar blonda, cu parul pana la umeri si a lasat parul sa i se regenereze. Pana acum, cand s-a vopsit din nou si a ales o nuanta indrazneata pentru parul ei.


Viata e roz si roz este lumea toata, la fel si parul Deliei. Cantareata s-a afisat pe Instagram cu pata de culoare si putem spune ca a dat deja startul primaverii. Delia s-a pozat cu noul look si multi s-au intrebat cat va trece pana cand va alege o alta culoare.


Chiar daca fanii au mereu impresia ca Delia sta numai prin vacante si se relaxeaza, anumite probleme sunt cat se poate de reale. Artista a decis sa nu se mai ascunda si a vorbit, pentru prima data despre afectiunea secolului.

„Dispare si reapare, nu e o chestie pe care s-o pot controla foarte mult. Nu pot sa spun ca am avut niste probleme, niste drame, dar am faze in care ma cuprinde anxietatea. Pot fi minute in care simt o stare care nu mi-este foarte confortabila si poate fi legata de un mic detaliu, poate fi provocata de o iesire in public pe care nu o pot controla sau care nu-mi provoaca placere.", a spus artista.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005953 (s)