News Flash:

Ce s-a intamplat cu vila de lux pe care ginerele lui Putin o avea in sudul Frantei

14 Martie 2022
628 Vizualizari | 0 Comentarii
V Putin

Pierre Haffner, de la Asociatia Svoboda Liberté, si Sergey Saveliev au intrat in casa cu opt dormitoare din statiunea Biarritz, foarte populara in randul oligarhilor rusi. Acestia au anuntat pe retelele sociale ca au schimbat incuietorile vilei si ca aceasta va fi deschisa doar pentru refugiatii ucraineni care fug de razboi, relateaza The Guardian.

Potrivit aceleiasi surse, proprietatea ii apartine lui Kirill Samalov, miliardar rus care a fost casatorit cu fiica mai mica a lui Putin, Katerina Tikhonova. Haffner si Saveliev au mai spus ca au gasit unul dintre pasapoartele lui Samalov si o traducere a unei facturi de electricitate din  Moscova.

O fotografie postata pe o retea sociala il arata pe unul dintre activisti pe un balcon al casei fluturand un steag ucrainean., arata digi24.ro

Disidentul rus aflat in exil Vladimir Osecikin, fondatorul unei asociatii care a dezvaluit presupuse violuri si abuzuri din inchisorile rusesti si care se afla pe lista celor mai cautate persoane din Rusia, a declarat pentru The Guardian: „Politia incearca acum sa intre in vila pentru a-i aresta pe Pierre si Serghei”.

Pe Facebook, Osecikin a scris: „In Europa, sute de vile au fost cumparate de familia lui Putin si oligarhii lui. Viata lor de lux a ajuns la un sfarsit logic. Vor trebui sa plateasca pentru crimele de razboi. Este important sa fii responsabil si corect in secolul XXI... Opriti razboiul!”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004965 (s)