News Flash:

Lidia Buble a fost inselata. Artista a decis sa nu se mai ascunda si a recunoscut totul in fata fanilor

14 Martie 2022
473 Vizualizari | 0 Comentarii
Lidia Buble

Fanii Lidiei Buble au avut parte de un soc saptamanile trecute. Lidia Buble a avut o perioada in care a renuntat la tot ceea ce inseamna online-ul.  Artista era foarte conectata la tot ceea ce intampla si nu rata nicio ocazie pentru a le arata fanilor tot ceea ce face. Faptul ca si-a sters toate postarile si ca si-a schimbat si poza de profil a ridicat multe semne de intrebare in randul comunitatii ei de fani.

Fanii Lidiei s-au impartit in doua tabere: cei care cred ca este vorba despre un proces de social media detox si cei care cred ca a fost tinta unui atac al hackerilor. 

„In primele doua, trei zile, ma tot mancau mainile sa postez un story. Da, mi-am impus eu. Ma simteam foarte obosita, foarte incarcata si le-am spus celor cu care lucrez in echipa mea <<Mai, simt nevoia sa schimb ceva, sa fac ceva>> si au zis <<ok, ia-ti pauza doua saptamani!>> Sunt sanatoasa. Poza de la profil nu am pus-o eu, au pus-o cei din echipa mea si dupa ce am vazut-o am zis ca lumea o sa creada ca s-a intamplat o tragedie.” a spus Lidia Buble matinalilor.

Lidia Buble a dat reset la tot ce inseamna viata personala si profesionala. Artista este pregatita sa inceapa un nou capitol si, dupa ce a lipsit timp de mai bine de doua saptamani din online, Lidia si-a uimit fanii. Pe langa piesa „Draga mea”, artista s-a afisat cu un look nou, iar fanii aproape ca nu au mai recunoscut-o.

„Piesa e in trending, este piesa in care multe femei mi-au spus ca s-au regasit. Ma asteptam cumva. Piesa este scrisa de Adda, in studioul Adda Balada, dar este scrisa despre o experienta personala in care cred ca ne regasim multe din noi. Este dureros cand treci printr-o despartire.

Videoclipul a fost filmat in Bucuresti, in Delta Vacaresti si a fost foarte frig la filmari. Eram imbracata doar intr-un furou, iar afara era mai frig decat acum. Toata aceasta perioada mi-a dat senzatia ca am inchis o usa si a inceput ceva nou.”, a spus Lidia Buble.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1502 (s) | 32 queries | Mysql time :0.008983 (s)