News Flash:

Trauma psihica a lui Putin. Poate fi sau nu explicatia pentru ceea ce face acum?

14 Martie 2022
617 Vizualizari | 0 Comentarii
Putin

In biografia oficiala a lui Putin, despre parintii acestuia se scrie ca au murit inainte ca el sa devina presedinte. Venit pe lume cand mama si tatal sau aveau deja in jur de 40 de ani, Putin ar mai fi avut doi frati, Oleg si Viktor, nascuti cu mai bine de 15 ani inainte, care ar fi murit. In 1999, aparitia Verei Nikolaevna Putina a rasturnat, insa, aceasta poveste, femeia prezentand o cu totul alta versiune.

Rusoaica a sustinut atunci ca, de cand l-a vazut la televizor, a fost convinsa ca este fiul ei. Iar intr-un interviu pentru The Telegraph din 2008, declara: "Inainte eram mandra ca am un fiu care este presedintele Rusiei. Acum imi este rusine", referindu-se la acel moment, cand era in desfasurare razboiul ruso-georgian. In acel interviu de acum 14 ani, Vera Putina a povestit ca tatal lui Vladimir ar fi fost un mecanic rus pe nume Platon Privalov, care a lasat-o insarcinata in timp ce el era insurat cu alta femeie. I

n urma acestei aventuri, Vova ar fi venit pe lume pe 7 octombrie 1950, cu doi ani mai devreme decat data oficiala de nastere prezentata de Kremlin. Ulterior, si-a continuat viata in satul Metekhi, la 18 kilometri in estul localitatii Gori din Georgia - in Metekhi fiind, intr-adevar, inregistrat un anumit Vladimir Putin la scoala in anii 1959 si 1960. A existat chiar si o anume Sura Gabinasvili care a sustinut pentru The Telegraph ca i-a predat lui Putin lectii de limba rusa la scoala din Metekhi intre 1958 si 1960. "Era cel mai scund copil din clasa, dar mereu voia sa iasa castigator la orice", si-a amintit aceasta. Dar dupa ce Vera s-a casatorit cu soldatul georgian Giorgi Osepahvili, acesta ar fi presat-o sa-si abandoneze fiul, astfel ca mama ar fi decis sa-l lase in decembrie 1960 in grija bunicilor. 

Aceasta poveste nu este reala. Nu corespunde realitatii", a replicat atunci Dmitri Peskov, secretarul de presa al Kremlinului. Versiunea oficiala este ca Putin a venit pe lume la Leningrad ca fiu al lui Vladimir Spiridonovici Putin si al Mariei Ivanovna Putina (foto sus), tatal lucrand in fortele navale sovietice, iar mama fiind muncitoare intr-o fabrica. Intr-un documentar din 2018, presedintele Rusiei a declarat ca bunicul lui patern, Spiridon Putin, ar fi fost bucatarul lui Stalin si-al lui Lenin., informeaza okmagazine.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1278 (s) | 43 queries | Mysql time :0.010962 (s)