News Flash:

Se stie deja cine a castigat Asia Express? Se pare ca Gina Pistol a scapat porumbelul

1 Noiembrie 2021
665 Vizualizari | 0 Comentarii
Gina Pistol

Sezonul acesta de Asia Express este mai intens ca niciodata. Concurentii au plecat pe Drumul Imparatilor si au de infruntat situatii limita. De data asta, totul a fost mai greu din cauza pandemiei, dar echipele sunt foarte motivate, iar competitia este extrem de stransa.

Asia Express se apropie cu pasi repezi de marea finala. Inca de cand au inceput aventura, fanii se intreaba care dintre cele noua echipe va veni acasa cu premiul cel mare. Competitia a eliminat deja trei echipe pana acum, asa ca suspansul este din ce in ce mare. Fanii emisiunii cred ca au aflat deja cine a castigat cei 30.000 de euro, avand in vedere parcursul unor concurenti.

Gina Pistol duce dorul adrenalinei din Asia Express. Anul acesta nu a avut nicio sansa sa mearga in Turcia pentru ca Josephine avea cateva luni. Locul ei a fost luat de Irina Fodor care a fost si nu prea pe placul fanilor. Dupa ce s-au terminat filmarile, fanii au inceput sa faca supozitii cu privire la castigatori. Gina Pistol a fost si ea intrebata de multe ori daca are idee cine s-a intors cu premiul acasa.


Iubita lui Smiley nu a spus niciodata cu subiect si predicat ce echipa a castigat. Cei care sunt geana pe ea cred ca aceasta s-a dat de gol intr-un story. Conform lor, Gina Pistol ar fi dat de inteles ca Mihai Petre a ridicat amuleta de aur. Acum, fanii s-au impartit in doua tabere; cei care cred asta si cei care cred ca Emi si Cuza au castigat. Avand in vedere parcursul celor doua echipe de pana acum, Mihai Petre este cel mai previzibil.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006342 (s)