News Flash:

Larisa Udila nu si-a revenit dupa ce a nascut, dar mai vrea un copil. ”E un proces destul de greu”

1 Noiembrie 2021
327 Vizualizari | 0 Comentarii
Larisa Udila

Larisa Udila si-a obisnuit fanii cu aparitii sexy, dar toate astea sunt de domeniul trecutului. Fosta concurenta de la Bravo, ai stil! a devenit mamica pentru prima data si nu ii este deloc usor. Bruneta s-a obisnuit cu greu cu noul statut si nici nu are parte de sprijinul de care se astepta din partea fanilor. Acestia au pus-o de fiecare data la zid pe Larisa pentru ca este ”pufoasa”, iar asta nu a facut decat sa o demoralizeze.

Larisa Udila a nascut pentru prima data acum cateva luni. Venirea pe lume a lui Milan nu a fost deloc una usoara. Vedeta a trecut prin momente groaznice si dureroase. Desi isi programase nasterea naturala, Larisa Udila a fost nevoita sa apeleze sa cezariana. Primele zile alaturi de cel mic au fost groaznice. Larisa Udila s-a acomodat greu cu statutul de mamica si a realizat ca in viata reala nu este ca pe internet. Milan creste pe zi ce trece, asa ca Larisa s-a gandit ce vrea sa faca pentru a nu-i fi dor de aceasta perioada. Vedeta si iubitul ei, Ogi au de gand sa faca un al doilea copil.
”Da, dar nu prea curand. E un proces extrem de greu”, a raspuns Larisa pe pagina sa de Instagram unui fan.”


Larisa Udila s-a confruntat dupa nastere cu multe probleme, inclusiv cu cea legata de kilogramele in plus. Vedeta a fost pusa de multe ori la zid din cauza ca este mai pufoasa. Cei drept, Larisa nu mai arata ca inainte, dar cu sport si dieta sigur se va apropia de silueta dorita.


”Ce ar trebui acum? Pentru ca eu slabesc mai greu si pentru ca am ramas cu 12 kilograme dupa ce am nascut sa-i dau Gabrielei (sotia lui Dani Otil) in cap, ca ea a slabit imediat?! Asa a reactionat corpul ei, femeia arata impecabii. Bravo ei! Ma uit la ea si ii dau like la fiecare postare. Ar trebui sa fiu fericita ca femeile arata atat de bine si slabesc repede si nu trebuie sa se chinuie ca mine, nu trebuie sa ma frustrez din asta”, a spus Larisa Udila acum cateva zile.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1153 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007222 (s)