News Flash:

Atenție, timișoreni!

Se oprește apa caldă pe câteva străzi din Timișoara

10 August 2023
208 Vizualizari | 0 Comentarii

Din cauza unei defecțiuni tehnice în rețeaua principală de termoficare din Municipiul Timișoara, Colterm aduce la cunoștință că furnizarea apei calde de consum va fi întreruptă joi, 10 august 2023, începând cu ora 8:00 și până la ora 15:00, la punctele termice 3Trubadur și 4Trubadur.

Consumatorii a căror aprovizionare va fi afectată sunt cei care au branșamente în zonele străzilor: 1 Decembrie 1918, Bv. Eroilor de la Tisa, Daliei, Deliblata, Johann Guttenberg, Milcov, Sat Nou, Alexandru Vaida Voievod, Miorița, Nicolinț, Ofcea, Charles Darwin, Gloriei, Mehadia. Numărul total de branșamente afectate este de 47.

De asemenea, în aceeași zi, 10 august 2023, furnizarea apei calde de consum va fi întreruptă între orele 8:00 și 17:00, la Centrala Termică Dunărea, datorită unor lucrări de conectare a conductelor la intersecția străzilor Bârzava și Taborului. Aceste lucrări sunt planificate de către Aquatim SA, conform notificării primite de la furnizorul de apă rece.

Această întrerupere va afecta consumatorii din următoarele străzi: Lisabona, Aleea Ciobanului, Dunărea, Bârzava. În total, vor fi 33 de branșamente afectate.

Colterm atrage atenția că, după finalizarea lucrărilor, poate apărea turbiditatea apei pentru o scurtă perioadă de timp. De aceea, se recomandă evitarea folosirii apei în scopuri menajere până când aceasta se limpezește.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1161 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007330 (s)