News Flash:

O nouă construcție în zona Uzinei de Apă

Timișorenii se vor putea bucura de o nouă pasarelă pietonală peste râul Bega

9 August 2023
188 Vizualizari | 0 Comentarii

În Timișoara, se află în curs de realizare o pasarelă pietonală nouă peste râul Bega, în apropierea Uzinei de Apă. Autoritățile municipale au în plan să construiască încă două poduri similare.

Dominic Fritz a anunțat că în viitorul apropiat locuitorii din Timișoara vor avea ocazia să utilizeze o nouă pasarelă pietonală peste râul Bega. Această pasarelă este în prezent în proces de construcție în zona Uzinei de Apă.

„Timișorenii vor avea o nouă pasarelă pietonală în zona Uzinei de Apă. S-a montat structura de oțel. Urmează realizarea treptelor, montarea grătarelor și balustradelor de protecție pentru accesul pietonal. Profităm de înlocuirea rețelei de apă și canal din Timișoara, cu bani europeni, și modernizăm infrastructura învechită. Lucrarea este coordonată de Aquatim”, a declarat primarul Timișoarei.

Conform declarațiilor sale, Primăria Timișoara se ocupă în prezent de construcția a încă două poduri pietonale. Unul dintre acestea este Podul Gelu, care este în curs de execuție, iar celălalt este cunoscut sub numele de Podul „Îndrăgostiților” și este amplasat în apropierea Parcului Copiilor. Valoarea investiției pentru acest proiect va fi supusă la vot în ședința plenului Consiliului Local, care va avea loc miercuri.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1177 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005337 (s)