News Flash:

Atenție!

În perioada 14 – 15 august, casieriile Aquatim sunt închise

10 August 2023
203 Vizualizari | 0 Comentarii

Aquatim anunță că în perioada 14 – 15 august, casieriile Aquatim și birourile de relații cu publicul, care se ocupă de gestionarea reclamațiilor, contractelor și avizelor tehnice, vor fi închise. Este important de menționat că pe 15 august este sărbătoare națională, zi liberă cu ocazia Adormirii Maicii Domnului, iar în 14 august, bugetarii sunt, de asemenea, liberi.

Pentru a achita factura de apă, puteți utiliza metode alternative precum plata online din contul de client de pe site-ul www.aquatim.ro, prin intermediul rețelelor bancare, la punctele PayPoint din rețea, centrele de plăți un-doi ale Mobile Distribution și prin serviciul Westaco Express, disponibil în stațiile OMV.

„În această perioadă asigurăm permanenţa echipelor de intervenţie pentru rezolvarea eventualelor avarii, iar serviciul de call-center/dispecerat este disponibil non-stop. Consumatorii pot anunța lipsa apei reci, presiunea scăzută la robinet, înfundarea canalului sau alte probleme ale reţelelor publice de apă şi canalizare la numărul de telefon 0356 914”, transmite Aquatim.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1236 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004836 (s)