News Flash:

Va costa cu peste 3 milioane de lei mai mult

Astăzi trebuie să se aprobe alocarea unei sume suplimentare pentru lucrările de reabilitare la Cinema Timiș

9 August 2023
216 Vizualizari | 0 Comentarii

Proiectul de reabilitare a Cinema Timiș, unul dintre puținele cinematografe preluate de către primărie și deja în proces de reparare, va costa cu peste trei milioane de lei față de valoarea inițială. Autoritățile locale solicită o suplimentare a fondurilor alocate pentru a acoperi această creștere.

În cadrul ședinței de plen de miercuri, consilierii locali din Timișoara vor trebui să aprobe alocarea unei sume suplimentare pentru lucrările de reabilitare la Cinema Timiș.

Inițial, valoarea investiției a fost estimată la 27,4 milioane de lei, TVA inclus. Primăria solicită acum o alocare suplimentară de 3,3 milioane de lei din bugetul local, pentru a reflecta creșterea valorii proiectului de reabilitare a clădirii Cinema Timiș, conform prevederilor Ordonanței de Guvern 47/2022 și a actelor adiționale la contractul de execuție lucrări nr. 15/10.02.2022 încheiate în acest sens.

Proiectul de reabilitare este gestionat de firmele Audiotech Multimedia Group (lider) și Codo Solutions SRL, care au câștigat licitația publică organizată în asociere. Acestea vor transforma spațiul într-o sală multifuncțională, un bar, trei săli interactive și grupuri sanitare. De asemenea, un aspect inovator al proiectului constă în instalarea unor "panouri decorative cu licheni". În plus, proiectul propune crearea unei grădini verticale cu arțar japonez sau tuia.

Un alt aspect important al lucrărilor constă în amenajarea unei săli de proiecție suplimentare la subsol, cu o capacitate de 100 de locuri. Acest spațiu a fost anterior ocupat de Club 30, unul dintre cele mai cunoscute baruri din oraș.

Lucrările au început în luna februarie a anului precedent. Inițial, suma alocată pentru proiect a fost de 20 de milioane de lei, iar finalizarea lucrărilor este planificată pentru acest an.

.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1120 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005159 (s)