News Flash:

Se cauta comercianti pentru Parcul Craciunului de la Muzeul Satului. Ce ofera CJT

10 Noiembrie 2021
277 Vizualizari | 0 Comentarii
Craciun

Consiliul Judetean Timis cauta comercianti cu preparate specifice pentru Parcul Craciunului care va avea loc in decembrie la Muzeul Satului Banatean. Sunt disponibile 10 casute pentru produse si spatiu pentru zece tonete de mancare.
 
 
„Parcul Craciunului va fi un loc al fauririi de amintiri frumoase alaturi de cei dragi. Avem sase institutii de cultura care au semnat o declaratie comuna de implicare si care vor oferi cele mai frumoase programe artistice, culturale si traditionale. Scopul nostru nu este sa aducem oamenii sa cheltuie bani, nu vrem un mall in aer liber si nici nu vrem sa scoatem bani de pe comercianti. In Parcul Craciunului de la Muzeul Satului Banatean, cei care vor vinde diverse produse vor intregi magia sarbatorilor de iarna, fiind acolo pentru a asigura atmosfera si a oferi o bautura calda sau specialitati de mancare. Organizatorii isi rezerva dreptul de a face o selectie riguroasa si de a respinge produsele kitschoase. Nu vrem comercianti multi, vrem comercianti onesti”, transmite Alin Nica, presedintele Consiliului Judetean Timis.

Conform reprezentantilor CJ Timis, comerciantii vor primi casute deja decorate si avantaje la inchirierea spatiului. Un metru patrat de teren va fi inchiriat cu 5 lei / zi, iar o casuta amenajata de sase metri patrati va costa 40 de lei / zi. Parcul Craciunului va avea loc in perioada 4 – 23 decembrie la Muzeul Satului Banatean, iar comerciantii se pot inscrie pana in data de 14 noiembrie, afisarea rezultatelor selectiei urmand a fi facuta in 17 noiembrie. In total, sunt 17 zile de activitati, lunea Muzeul Satului fiind inchis.

Comerciantii vor trebui sa respecte orarul de functionare (17 – 21) in zilele de marti, miercuri, joi si vineri, iar in weekend intre orele 15 – 21. Daca doresc, acestia pot solicita inceperea activitatii inainte de ora de incepere stabilita.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1247 (s) | 32 queries | Mysql time :0.008793 (s)