News Flash:

Dosar penal pentru organizatoarea unui protest anti-masca, la Timisoara

9 Noiembrie 2021
314 Vizualizari | 0 Comentarii
masca

Dosar penal dupa protestul impotriva restrictiilor impuse in pandemie, care a avut loc in weekend, la Timisoara. Politistii timiseni o cerceteaza penal pe o femeie de 40 de ani, care ar fi organizat evenimentul.
 
 
Protestul s-a desfasurat duminica, intre orele 14 si 20, in zona centrala a Timisoarei. Aproximativ 100 persoane s-au adunat sa manifesteze impotriva vaccinului si a masurilor restrictive impuse in pandemie.

 

Politistii si jandarmii au fost prezenti si ei la fata locului si i-au identificat pe participanti. Oamenii legii au deschis chiar si un dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor, pe numele unei femei de 40 de ani.

„In data de 7 noiembrie 2021, in intervalul orar 14.00-20.00, a fost organizat un protest in centrul municipiului Timisoara, unde au participat aproximativ 100 de persoane, si avand in vedere faptul ca nu au fost luate masurile legale ce se impun pentru combaterea raspandirii virusului SARS COV-2, politistii municipiului Timisoara au intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de zadarnicirea combaterii bolilor”, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1180 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005170 (s)