News Flash:

Directia Regionala de Drumuri si Poduri Timisoara se pregateste pentru iarna

10 Noiembrie 2021
317 Vizualizari | 0 Comentarii
utilaj deszapezire

Directia Regionala de Drumuri si Poduri Timisoara pregateste bazele de interventie pentru perioada iernii, cu utilaje si materiale necesare pentru deszapezire. Sunt noua baze in Timis si 13 puncte de sprijin pentru interventii cand vremea se va schimba radical.
 
 
Conform reprezentantilor DRDP Timisoara, pentru perioada de deszapezire, pentru drumurile nationale se afla in depozite 6.800 de tone de sare, 42,5 clorura de calciu si 44,3 tone de nisip.

 

Sunt noua baze amenajate pentru interventia in judet – la Carpinis, Sag, Ortisoara, Recas, Dumbrava, Jamu Mare, Sannicolau Mare, Teremia Mare, Lugoj. Lor li se adauga sase depozite temporare pentru drumurile nationale – la Lugoj, Cosevita, Remetea Mare, Sacalaz, Maureni, Sannicolau Mare. Si pentru interventia pe autostrazi sunt depozite temporare, la Margina, Tipari, Holdea (limita cu judetul Hunedoara), Margina si Topolovatu Mare.

Pentru autostrazi se afla in rezerve peste 1.800 de tone de sare pentru interventia in Timis. Stocurile sunt in continua aprovizionare.

Directia Regionala de Drumuri si Poduri are deja contracte semnate pana la finalul anului pentru deszapezirea drumurilor nationale si a autostrazilor. Vor fi disponibile peste 130 de utilaje. Pana in acest moment, pe drumurile nationale si autostrazi s-au montat semnalizarile de iarna si s-au facut reparatii de intretinere pe drumurile gestionate.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006367 (s)