News Flash:

Scolala de Economie "Friedrich Hayek" isi propune realizarea unei scoli de antreprenoriat

7 Noiembrie 2013
1378 Vizualizari | 0 Comentarii

Școlala Liberală de Economie ”Friedrich Hayek”, ce s-a încheiat zilele trecute, a avut tema ”Liberalism și antreprenoriat”. Potrivit Ziuadevest.ro, evenimentul, desfășurat la Sinaia, timp de 4 zile, a fost organizat de Cluburile Studențești Liberale, în parteneriat cu Fundația ”Friedrich Naumann”. Din partea CSL Timiş, au participat preşedintele Eugen Grigoroiu şi Alin Fugaci, vicepreşedinte în cadrul BPN CSL Romania. La sesiunea de închidere a Școlii liberale de economie ”Friedrich Hayek”, care a avut loc în ”Sala Ferdinand”, din incinta Cazinoului din Sinaia, au participat: Crin Antonescu, președinte PNL, Eduard Hellvig, secretar general, Relu Fenechiu, deputat, vicepreședinte PNL, Mihai Voicu, vicepreședinte PNL, ministru pentru Relația cu parlamentul, vicepreședinte PNL, Florin-Alexandru Alexe, vicepreședinte PNL, președinte TNL și gazdele întregului eveniment Claudia Benchescu, președinte CSL, Mircea Roșca, deputat, președinte PNL Prahova, Vlad Oprea, primarul orașului Sinaia, Flavian Stoica, președinte CSL Prahova.

„Zilele acestea am învăţat foarte multe lucruri interesante despre antreprenoriat”

Președintele PNL, Crin Antonescu, a felicitat studenții liberali pentru inițiativa de a concepe o Școală liberală de economie și a punctat, în context: ”…de cate ori discutăm despre liberalism economic, despre ce se poate face astăzi în economia unei țări ca Romania, din punct de vedere liberal, să corelăm aceste lucruri, să ridicăm cat se poate capul și să vedem că nu prea mai putem discuta acest lucru dincolo de contextul european”. ”…Partidul Național Liberal stă astăzi, și pentru următorii ani, pe axul central al politicii romanești,
în sensul în care nu există și nu poate exista guvernare coerentă și legitimă fără Partidul Național Liberal, pe de o parte, și, pe de alta, că nu există dreaptă legitimă, competentă și capabilă să realizeze obiectivele politice ale dreptei în afara Partidul Național Liberal sau fără Partidul Național Liberal”. Prezent la eveniment, Eugen Grigoroiu, preşedintele CSL Timiş, a declarat: "Salut iniţiativa colegilor din Prahova şi a Biroului Naţional CSL pentru că asemenea evenimente sunt folositoare tinerilor. Satisfacţia cea mai mare o ai atunci cand devii independent financiar, iar zilele acestea am învăţat foarte multe lucruri interesante despre antreprenoriat de la oameni de afaceri care au avut succes în acest domeniu. In perioada următoare filiala CSL Timiş îşi propune să realizeze o şcoală asemănătoare unde studenţii liberali din toată ţara să îşi dezvolte abilităţile de leadership şi antreprenoriat".

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1178 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006939 (s)